Olympia Heist 11 – 4 Chiefs Leuven Div1

De ploeg, onder leiding van coach Hes Roelofs, legde de lat meteen enorm hoog. Het werd meteen duidelijk dat we een avond mooie ijshockey tegemoet gingen. We waren net geen 5 minuten aan het spelen als de bezoekers de vierkoppige Heistse ploeg konden verschalken. Na bijna 6 minuten liet Kevin De Winter het net al trillen wat de stand op 1-1 bracht. De eerste periode werd afgesloten met 5-1 dankzij Tom Peeters, Matthias Guldentops, een tweede maal Kevin De Winter en Marek Ziarny. Na 5 minuten in de tweede periode kon Leuven de weg naar doel nog eens vinden terwijl voor de thuisploeg elke aanval werd afgeblokt. Kort na halfweg wedstrijd konden Timo De Win en Jonathan Rymenants de 7-2 op het scorebord zetten. Leuven prikte terug met een goal, maar in de laatste 2 minuten van deze periode vonden Tom Peeters en Timo De Win nogmaals de weg naar goal. De kleedkamer werd opgezocht met 9-3 op het scorebord. Vroeg in de derde periode maakte Marek Ziarny zijn tweede van de avond waardoor de dubbele cijfers op het scorebord verschenen. Leuven bleef geloven in de kansen en bleven het thuisdoel bestoken. Jente Vanroy deed haar job schitterend en hield vele schoten buiten. Op 38 seconden voor het fluitsignaal maakte Kevin De Winter zijn derde van de avond, wat meteen de eindscore van 11-4 op het scorebord zette.