Olympia Heist 4 – 14 Chiefs Leuven U14

Ondanks het vroege uur stonden er 2 frisse teams aan de face-off. Beide ploegen kregen kansen, maar het was de bezoekende ploeg die de netten als eerste deden trillen. Tijdens de eerste periode werd de thuisploeg vooral in een verdedigende rol gedwongen, alhoewel ze ook enkele knappe aanvallen opzette. 0-5 werd de eerste ruststand. Tijdens deze rustperiode heeft coach Dimitri Grin zijn spelers goed toegesproken, want zes minuten ver in de tweede periode knalde Miron Grin de eerste voor de thuisploeg binnen. De bezoekers konden verder uitlopen tot 1-8 tot Tanel Van Tendeloo de 2-8 tegen de netten knalde. Binnen de minuut vond Chiefs een gaatje in de Heistse verdediging en kon een 9de goal binnen kegelen. Met 2-9 gingen we dan ook de tweede rustperiode in. Nog geen twee minuten ver in de derde periode kon Warre Stroeckx er 3-9 van maken. Leuven reageerde meteen met een aanval en kon dan ook de dubbele cijfers op het bord zetten. Tanel van Tendeloo kon er nog 4-10 van maken, maar de laatste vijf minuten begon de vermoeidheid parten te spelen bij de Heistse ploeg. 4-14 werd de uitslag die op het scorebord te lezen stond na een mooie wedstrijd.