Beaufort Knights 2 – 4 Olympia Heist Div 1

Vanaf de eerste puckdrop was het meteen duidelijk dat beide teams voor de overwinning gaan en hun vel duur zouden verkopen. Na aanvallen langs beide kanten kon de thuisploeg in de 15de minuut een gaatje vinden in de Heistse verdediging. De 1-0 stond op het scorebord en met deze cijfers werd de kleedkamer opgezocht. Na 5 minuten spelen in de tweede periode stelde Adam Cech orde op zaken en maakte er 1-1 van. Halfweg de tweede periode trok de thuisploeg het laken naar zich toe en maakte de 2-1. Weer werd met een achterstand de kleedkamer opgezocht. Na 19 seconden in de derde periode zette Marek Ziarny de gelijke cijfers op het bord. Met goals van Alexander Verherstraeten en Kevin Glassee werd de einduitslag 2-4 en bracht Olympia Heist de 3 punten mee naar Heist.