Olympia Heist 9 – 8 Antwerp Phantoms U14

Beide teams stonden fris en monter op het Heistse ijs. Olympia Heist had slechts 57 seconden nodig voor de 1-0 op het bord te zetten, door Tanel Van Tendeloo. Kort erna vonden Miron Grin en Zias Truyers de weg naar de goal. Dit zette de 3-0 op het scorebord. Toch liet de thuisploeg zich nog 2x snel achter elkaar verrassen waardoor de kleedkamers werden opgezocht met 3-2 op het scorebord. De 5 minuten pauze heeft coach Hes Roelofs gebruikt om zijn manschappen nog wat inzichten mee te geven. Dit resulteerde in een tweede goal voor Tanel Van Tendeloo. Een minuut later zaten Phantoms Heist al terug op de hielen, want de 4-3 werd gemaakt. 2 minuten later maakte Tanel Van Tendeloo de voorsprong weer iets ruimer door 3x de netten te laten trillen. Ook Jasper Alewaters deed zijn duit in het zakje met de 8-3 op het scorebord te zetten. Op een halve minuut tijd kon Deurne 2x scoren, wat de cijfers op 8-5 bracht. In de eerste minuut derde periode scoorde Deurne de 8-6 waarna er langs beide kanten mooie aanvallen werden opgezet. De goalies hebben hier hun werk gehad, maar uiteindelijk was het Tanel Van Tendeloo die na 5 minuten de 9-6 op het scorebord zette. Uiteindelijk kon Antwerp Phantoms nog 2x scoren, wat de eindstand op 9-8 bracht.