Antwerp Phantoms 7 – 2 Olympia Heist Div 1

Olympia Heist ging op bezoek bij Antwerp Phantoms, een belangrijke wedstrijd tussen de 1ste en de 2de in het kampioenschap. Dat beide ploegen hun zinnen gezet hadden op de winst, was vanaf de eerste seconde duidelijk. De thuisploeg kreeg elke aanval zonder probleem opgebouwd, bij ons was het een stuk moeilijker. Na 5 minuten viel dan ook het eerste doelpunt van Antwerp Phantoms. Olympia Heist zijn voornaamste taak in de eerste periode was vooral verdedigen. Toch gingen ze met een 3-0 achterstand de kleedkamer in. Bij de start van de tweede periode moest Olympia noodgedwongen een goaliewissel doorvoeren. Goalie Jente was tijdens de eerste periode geblesseerd geraakt en moest noodgedwongen op de bank blijven. De thuisploeg liep verder uit tot 4-0 alvorens Marek Ziarny de eerste goal voor de bezoekers scoorde. 2 Minten later vond ook Jonathan Rymenants de weg naar de 4-2. Olympia Heist bleef zijn best doen om mooie aanvallen op te zetten maar ze gingen de kleedkamer opzoeken met een 5-2 achterstand. Ook in de derde periode bleef Olympia Heist proberen, maar geen enkele aanval werd afgewerkt met een goal. Antwerp Phantoms scoorde nog 2 keer wat de eindstand op 7-2 bracht. Vrijdag zien we onze eerste divisieploeg nog een keertje aan het werk op het thuisijs tegen Beaufort Knights.

Scroll naar boven