Flashguns Heist B 4-9 Antwerp Phantoms Div 2

Ondanks het eerder late vrijdagavonduur kwamen beide ploegen heel gretig aan de face-off. Antwerp Phantoms had slechts 2 min 30 nodig om de eerste goal te maken en na 6 minuten stond het al 0-2. Sean O’Neill kon de aansluitingsgoal maken en met 1-2 op het scorebord werd er gerust. Het duurde tot in de 10de minuut van de tweede periode vooraleer Brent Boon de score gelijk bracht, na de nodige kansen aan beide kanten. Antwerp Phantoms kon goalie Lode Boen nog eens verschalken, maar het was wederom Sean O’Neill die de cijfers op 4 minuten voor de rust terug gelijk zette. De numerieke minderheid van de thuisploeg liet zich duidelijk voelen in de derde periode. De thuisploeg deed enorm zijn best om het eigen vak uit te raken, maar moest vooral verdedigend aan de slag. Halfweg de derde periode stond het 3-9, maar het was Brent Boon die zijn tweede van de avond scoorde. Hiermee werd de einduitslag vastgezet op 4-9.