Olympia Heist 11 – 6 Beaufort Knights Div 1

Vanaf de eerste puckinworp werden we getrakteerd op mooie ijshockey. Geen van beide ploegen kon doorgaan tot voor de goal. In de zevende minuut kon Beaufort Knights als eerste de 0 van het scorebord vegen. De thuisploeg had echter maar 20 seconden nodig om de cijfers terug gelijk te zetten, dankzij Adam Cech. Niet veel later volgde Benjamin Jacobs zijn voorbeeld voor de 2-1, terwijl Marek Ziarny de derde en de vierde goal op het scorebord plaatste. In de 16de minuut kon Beaufort dan nog eens een prikje uitdelen. Met 4-2 op het scorebord werd er gerust. In de tweede periode had Timo Dewin slechts 29 seconden nodig om de 5de goal te maken. Daarna was het de beurt aan Kevin De Winter voor de 6-2. De combinatie Timo Dewin – Kevin De Winter werd nog een keertje herhaald waardoor er 8-2 op het scorebord verscheen. Beaufort Knights kon nog 2x scoren voordat de kleedkamers opnieuw werden opgezocht. In de derde periode begon de vermoeidheid bij de tegenstander toe te slaan, maar hier kon Olympia niet onmiddellijk van profiteren. In de derde minuut scoorde Jonathan Rymenants de 9de van de avond en vier minuten later zette hij de dubbele cijfers op het bord. Direct nadien maakte Beaufort de 5de van de avond. Drie minuten voor einde wedstrijd legde Beaufort Knights dan de definitieve eindscore van 11-6 vast.