Coldplay Sharks 12 – 0 Hitmen Heist Div 3

Ondanks het late uur hadden beide ploegen veel zin in de wedstrijd. De jonge garde van Heist begon met een hoog tempo aan de wedstrijd, maar het was duidelijk dat in de Mechelse divisie 3 bakken ervaring zit. Elke aanval werd makkelijk geweerd maar ook onze Hitmen probeerden zich sterk te houden in de verdediging. Twee keer werd onze goalie verschalkt in de eerste periode waardoor er met 2-0 gerust werd. In de tweede periode kon Hitmen de aanvallen goed opbouwen maar ook verdedigend leek het beter te lukken. Tot halverwege de tweede periode, toen het 3-0 werd. Door stomme fouten te maken kon Mechelen 2x scoren in powerplay. We gingen naar de kleedkamers met een 6-0 op het scorebord. Hitmen begon de laatste periode met vernieuwde moed, maar elke aanval werd genadeloos afgeblokt door Mechelen. In het verdedigingsvak werkten ze allemaal voor elkaar, maar ook dit was een zware opdracht. De Hitmen zijn blijven strijden tot minuut 60, waarna er 12-0 op het scorebord stond. Dit was een verdiende zege voor de betere thuisploeg.

Scroll naar boven