Heavy Hitters 2 – 9 HYC Funny Stars Div 4

Onze divisie 4 kreeg het bezoek van Herentals. Na mooie opbouwende hockey waren het de bezoekers die 2x kort na elkaar wisten te scoren. Dankzij Sander Braes vond de thuisploeg de aansluitende goal. De ruststand was na de eerste periode 1-3. Na de start van de tweede periode stond het al vlug 1-4, maar de thuisploeg deed enorm zijn best om de rangen te sluiten. De bezoekers konden nog 2x voorbij de Heistse verdediging raken, maar 3 minuten voor het einde van deze periode maakte Jef Vissers de 2-6. In de derde periode konden we genieten van mooie hockey maar slaagde de thuisploeg er niet in om de netten nogmaals te laten trillen. Herentals kon nog 3x scoren wat de einstand op 2-9 bracht en zij de punten verdiend mee naar huis namen.

Scroll naar boven