Olympia Heist 2-10 Red Roosters Charleroi U16

Ondanks het vroege uur stonden er 2 frisse teams aan de face-off zaterdagochtend. Slechts 17 seconden had thuisspeler Beau De Cuyper nodig om de 0 van het scorebord te halen. Red Roosters was meteen wakker en zette alle zeilen bij. Wat de thuisploeg ook probeerde, nergens vonden ze een gaatje om door te gaan. In de negende minuut vond Charleroi dan toch een gaatje in onze verdediging en werd het 1-1. Uiteindelijk konden de bezoekers nog 2x scoren en werd er gerust met 1-3. In de tweede periode konden Red Roosters uitlopen tot 1-6. Onze thuisploeg kon toch nog een tweede goal maken dankzij Armani Maeremans vooraleer ze naar de kleedkamer trokken. Het scorebord vertelde ons toen 2-8. Coach Hes Roelofs maakte van de dweilpauze gebruik om zijn spelers de nodige instructies mee te geven en dit was ook te zien in de derde periode. Er werd gestreden voor elke puck en elke cm ijs. Men probeerde goed de rangen te sluiten en de tegenstander uit het spel te houden. De bezoekers konden nog 2x scoren en met 2-10 op het scorebord gaan de punten dan ook verdiend mee naar Charleroi, waar wij hen volgende week weer treffen.

Scroll naar boven