Future Golden Sharks 4-6 Olympia Heist Div 1

Deze wedstrijd werd getypeerd door heel mooi passenwerk waarbij er langs beide zijden kansen opgebouwd werden. De defenselijnen probeerden hun werk zo goed mogelijk te doen samen met de goalies. Toch was het Tom Peeters die als eerste kon scoren en zo voor Olympia Heist de 0-1 op het scorebord zette. Mechelen zocht en vond een gaatje in de Heiste verdediging en halfweg de eerste periode stond het 1-1. Met 1 Olympia-speler op de bank kon Mechelen een tweede maal scoren. Dankzij Glenn Serneels kon er met een gelijkstand gerust worden. In de tweede periode probeerde Olympia Heist het laken naar zich toe te trekken. Tom Peeters kon een short handed goal maken, iets nadien maakte Jonathan Rymenants de 2-4 in powerplay. Halweg deze periode zette Kevin De Winter de 2-5 op het scorebord. Met een man van het bezoekende team op de bank kon Mechelen nog een keertje scoren. Met 3-5 werden de kleedkamers opgezocht. In de derde periode werd het meteen duidelijk dat beide ploegen de overwinning wilden. Het was Mechelen die eerst de netten deed trillen. Met 4-5 op het scorebord zette Olympia alle zeilen bij en legde het tempo terug een pak hoger. Met 2 spelers van de thuisploeg op de bank kon Olympia de druk nog verhogen. Ruben Serneels kon hiervan profiteren en legde de 4-6 eindstand vast. Olympia Heist nam de 3 punten verdiend mee naar huis.

Scroll naar boven