Flashguns Heist A 6 – 6 Flashguns Heist B Div 2

Het thuisseizoen van 2022 werd afgesloten met een wedstrijd tussen de 2 Heistse ploegen. Dat ze beiden voor de winst gingen stond buiten kijf. Het werd een mooi bevochten wedstrijd met de nodige spanning. Brent Boon bracht de bezoekers al snel op voorsprong. Hierna waren het Jeffrey Van den Eede en Axel Verstappen die kort na elkaar konden scoren. Er werd met gelijke cijfers gerust dankzij Niels Rosiers. De tweede periode werd een herhaling van de eerste met mooie en snelle hockey. Nico Verschoren bracht de bezoekers op voorsprong, maar Jonas Govaerts bracht de cijfers terug in evenwicht. De rust werd door een shot van Raf Nys ingegaan met 3-4. In de derde periode werd het tempo nog wat hoger gelegd en konden voor de thuisploeg Pieter-Jan De Raet, Axel Verstappen en Jeffrey Van den Eede scoren. Voor Flashguns Heist B waren het Raf Nys en Tom Uytterhoeven die de score tot 6 brachten. De punten werden na een faire wedstrijd mooi verdeeld.

Scroll naar boven