Antwerp Phantoms 9 – 6 Flashguns Heist A Div 2

Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat de thuisploeg de overwinning wou. De eerste minuten hadden Phantoms dan ook het geluk aan hun zijde waardoor het halfweg de eerste periode 4-0 stond. Axel Verstappen was de man die de 0 van het scorebord haalde. In de tweede periode liep Phantoms verder uit tot 6-1 waarna Flashguns het laken even naar zich toe trok. De aanvallen die opgezet werden konden afgewerkt worden en Jonas Govaerts en Axel Verstappen bracht Flashguns terug tot 6-3. Na nog 2 goals van Antwerp Phantoms zette Vincent Van Loock de 8-4 op het scorebord. In de derde periode was Flashguns Heist vast besloten het onderste uit de kan te halen. Ze legden meteen druk en brachten mooie hockey. Verstappen Axel en Vincent Van Loock brachten de score op 8-6. Flashguns Heist kreeg nog enkele mooie kansen maar het geluk was niet meer aan hun zijde. De eindstand werd 9-6 met een verdiende overwinning voor Antwerp Phantoms. Vrijdag sluit Flashguns Heist A het ijshockeyjaar 2022 thuis af met een wedstrijd tegen Flashguns Heist B,

Scroll naar boven