Coldplay Sharks White 34-1 Olympia Heist U16

Ondanks de examenperiode zakte de hele U16 ploeg af naar Mechelen met als goalie van dienst Andes Van Hoey. Vanaf de eerste inworp nam de thuisploeg de bovenhand en domineerde het spel. Onze jongens probeerden de rangen te sluiten maar dit was een zeer moeilijke opdracht. Ze bleven vechten voor elke cm ijs maar vaak speelde de wedstrijd zich af in het eigen vak. Andes Van Hoey heeft een uitstekende job geleverd en heel veel shots gestopt. Daar de thuisploeg elkaar moeiteloos vond, hadden wij hier veel meer problemen mee. Toch slaagde coach Adam Cech erin om zijn man- en vrouwschappen gemotiveerd te houden en te blijven werken. Het was Beau De Cuyper die de 0 van het scorebord haalde kort na de start van de tweede periode. De punten zijn verdiend in Mechelen gebleven en onze U16 gaat genieten van een verdiende winterstop.

Scroll naar boven