Liedekerke Lions 10-5 Flashguns Heist B Div 2

Voor hun tweede wedstrijd dit weekend trokken onze Flashguns Heist B naar het ijs in Liedekerke. Het werd een snelle en faire wedstrijd waar onze Flashguns met een 2-0 achterstand gingen rusten na de eerste periode. Vijf minuten ver in de tweede periode veegde Sean O’Neill de 0 van het scorebord maar kort hierna kon Liedekerke alweer scoren. Op 20 seconden tijd konden dan Sean O’Neill en Nico Verschoren scoren. Brent Boon maakte dan de aansluiter. De rust werd ingezet met 5-4 op het scorebord. In de derde periode liet de numerieke minderheid zich voelen. Nico Verschoren maakte de vijfde goal voor Flashguns, Liedekerke vond nog 5 gaatjes in de verdediging. Flashguns Heist heeft tot de laatste minuut blijven vechten om de puck, maar met 10-5 op het scorebord blijven de punten verdiend in Liedekerke.