HYC Stars 9 – 3 Flashguns Heist B DIV 2

De laatste wedstrijd voor 2022 werd gespeeld door onze Flashguns Heist B die op bezoek trokken naar Herentals. De Heistse ploeg wist op voorhand dat dit een zware en moeilijke wedstrijd ging worden tegen de 2de van het klassement. Slechts 22 seconden had de thuisploeg nodig om de 0 van het scorebord te vegen. Flashguns Heist B deed alles wat in hun macht lag om de rangen te sluiten, maar dit was een zeer moeilijke opdracht. Raf Nys veegde in de 9de minuut de Heistse 0 van het scorebord. Er werd met 5-1 gerust waarbij coach Walter zijn spelers toesprak. De tweede periode werd gekenmerkt door een heel hoog tempo waar de Flashguns altijd net de afwerking misten. Na enkele domme fouten gepakt te hebben werd deze periode afgesloten met 7-1. De laatste periode vonden Sean O’Neill en Geoffrey Hendrickx de weg naar de netten. De eindstand werd 9-3 waarbij de punten verdiend in Herentals bleven.

Scroll naar boven