Antwerp Phantoms 14 – 1 Olympia Heist U14

Vanaf de eerste puckdrop werd duidelijk dat Phantoms voor de revanche gingen. De eerste periode vonden onze jongens elkaar niet waardoor het al snel 7-0 stond. Tijdens de rust sprak coach Dimitri Grin zijn spelers toe, waarna tijdens de 2de periode een herboren Olympia te voorschijn kwam. Antwerp Phantoms kreeg de puck moeilijker rond gespeeld maar ook Olympia Heist vond elkaar veel beter op het ijs. Toch konden Antwerp Phantoms verder uitlopen tot 12 punten. Voor Heist was het Tanel Van Tendeloo die tijdens deze periode de 0 van het scorebord haalde. In de derde periode werden de rangen echt gesloten bij Heist waardoor de meeste aanvallen gestopt werden, mede dankzij goalie Andes Van Hoey die vele shots stopte. De eindscore werd vastgelegd op 14-1 waardoor de punten verdiend in Deurne blijven.

Scroll naar boven