Chiefs Leuven 8 – 2 Olympia Heist Div 1

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tussen de 3de en de 2de van het kampioenschap. Beide ploegen wilden de punten graag meepakken waardoor het tempo heel hoog lag. Timo Dewin bracht de Heistse ploeg op voorsprong, maar 50 seconden later stonden de cijfers al weer gelijk. Dit werd ook de ruststand na de eerste periode. Daar de Heistse jongens elkaar in de eerste periode vonden op het ijs, hadden zij het de tweede periode veel moeilijker. Hoe hard ze ook probeerden, deze periode konden de aanvallen niet echt opgebouwd worden. Ook in het verdedigend werk ging het stroefer. De tweede periode werd dankzij Kevin De Winter afgesloten met 6-2 op het scorebord. In de derde periode bleef de Heistse ploeg het zwaar hebben, ook door het vele shorthanded staan. Toch hebben ze in deze periode de schade beperkt tot 2 goals, mede dankzij een sterke Wouter Mauriƫn in de goal. Dit was een wedstrijd om snel te vergeten, nu een weekje rust en op 29 januari trekt onze Divisie 1 naar de vijfde in het klassement, Kortrijk.

Scroll naar boven