Heavy Hitters 2 – 4 Brussels Capitals Div 4

Na de wedstrijd in Leuven tegen hen, wisten onze Heavy Hitters dat het geen makkelijke wedstrijd ging worden. De beide ploegen leverden mooie ijshockey waarbij de aanvallen langs beide kanten mooi werden weggewerkt. Toch kon Brussels Capitals gedurende de eerste periode steeds dat beetje extra druk zetten. Het was dan ook een ijzersterke goalie-ad-interim Thomas Van Maele die het eerste kwartier vele pucks wegwerkte. De laatste 5 minuten van deze periode konden de bezoekers nog 2x scoren. De 0-2 achterstand zorgde ervoor dat Heavy Hitters nog gebrander aan de face-off verscheen. Vele aanvallen werden opgebouwd, maar deze werden steeds vakkundig weggewerkt door de tegenstander. Ook de Heistse verdedigers konden deze aanvallen goed opvangen. Het was dan Jari Claes die halfweg de 2de periode de aansluitingstreffer maakte. 1-2 werd dan ook de ruststand na twee gespeelde periodes. Slechts 2 minuten had Keano Smets nodig om de cijfers gelijk te zetten op het bord. Heavy Hitters bleef werken voor elke puck en heel veel shots werden weggewerkt door de Heistse verdediging en goalie, toch werden ze nog 2x verschalkt. Aan de andere kant stond de verdediging ook ijzersterk waardoor Heavy Hitters niet meer kon scoren. Met 2-4 op het scorebord gaan de punten verdiend mee naar huis met Brussels Capitals. Vrijdag nemen onze Heavy Hitters het op tegen Charleroi Red Roosters, een must-win game tussen plaats 7 en 8 in het klassement.

Scroll naar boven