Olympia Heist 3 – 4 HYC White U16

Olympia u16 – Hyc White was een vier-puntenwedstrijd die door beide ploegen moest gewonnen worden om op te schuiven in het klassement. De 1e periode verliep langs beide kanten stroef waardoor het lang duurde voor de eerste kansen gecreëerd werden. Buiten enkele pogingen van op afstand was er weinig te noteren, een logische 0-0 stand stond op het bord. De 2e periode had daarentegen veel meer te bieden. Na amper 14 sec. kwamen onze jongens op voorsprong door een doelpunt van Kobe Verstraeten op assist van Thor Roelofs. Dit bleek het startsein voor Herentals om ook een versnelling hoger te schakelen. Met 2 doelpunten op 2 min. tijd waren de rollen plots omgedraaid en moest Olympia achtervolgen. In de 3e  periode hadden onze jongens voldoende kansen om op gelijke hoogte te komen maar de afwerking faalde. Het was langs de andere kant dat in de 47e minuut de 1-3 werd gescoord. Thor Roelofs bracht 7 min voor tijd nog terug spanning in de wedstrijd maar 2 minuten later stond het 2-4. Thor gaf Arno De Preter nog een assist voor de 3-4 maar verder kwamen onze jongens niet meer in een bitsig wedstrijdslot. Volgende week trekken onze jongens naar rode lantaarn Liedekerke voor een must-win game!

Scroll naar boven