Flashguns Heist A 4 – 5 HYC Stars Div 2

De match tussen de vierde en de tweede van het klassement ging heel gelijk op. Mooie kansen werden gecreƫerd en het was Flashguns Heist A die als eerste op voorsprong kwam dankzij Axel Verstappen op assist van Pieter-Jan De Raet en Jeffrey Van den Eede. HYC zette de cijfers nog gelijk voordat de kleedkamer werd opgezocht. Twee minuten in de tweede periode had Jonas Govaerts nodig om de assist van Geert Cerstiaens tegen de netten te knallen. Met 1 doelpunt verschil werd er opnieuw gerust. Tijdens de derde periode hadden Flashguns Heist het minder makkelijk. Een opeenvolging van straffen maakte deze periode heel moeilijk, maar onze spelers hadden ook last met de aanvallen af te werken. Goalie van dienst Joris Claes stopte vele shots tijdens de short handed situaties. Met een 2-4 achterstand kwam Stefan Casteels uit de penaltybox om onmiddellijk de 3-4 te maken op assist van Jeffrey Van den Eede. HYC was bij de les en kon onmiddellijk terugpikken, 3-5 stond op het scorebord. Na een time-out van de thuisploeg werd er besloten zonder goalie te spelen waardoor de eindstand vastgelegd werd op 4-5.

Scroll naar boven