HYC Old Stars 8 – 3 Hitmen Heist Div 3

We begonnen sterk aan de wedstrijd in Herentals, gezien de mannen uit de Kempen in het begin nog wat slaperig op het ijs stonden. In de tweede minuut scoorde Robin Schelles  de 0-1 waarmee we zelfs op voorsprong kwamen tegen deze sterke ploeg.  De mannen van Herentals werden op dat moment echter wakker en startten hun tegenoffensief. Ongeacht het feit dat we ons als ploeg sterk bleven weren, gingen we de kleedkamer in met een 4-1 achterstand. De tegenstander bleef ook in de tweede periode te sterk en bleef dan ook scoren. Lennert Cerstiaens zette in de 37ste minuut de 8-2 op het bord. Ook in de derde periode bleven we vol goede moed doorgaan en aanvallen. Wannes Baetens maakte voor ons nog een mooie derde goal in de allerlaatste minuut maar al bij al een wedstrijd om snel te vergeten en door te gaan naar de volgende …

Goals: Robin Schelles (1’), Lennert Cerstiaens (37’), Wannes Baetens (59’)