Brussels Capitals 11 – 5 Flashguns Heist B

Flashguns Heist B lieten onmiddellijk merken dat ze heel veel zin hadden in deze wedstrijd. Binnen de 5 minuten werd er 2x gescoord. De eerste werd gemaakt door Brent Boon, die de assists van Sean O’Neill en Evan Cornish kon omzetten, bij de andere werd de pas van Verschoren Nico door Sean O’Neill tegen de netten gewerkt. Hierna schoten Brussel Capitals wakker en konden ze de periode afsluiten met een 3-2 voorsprong. Kort na de start van de tweede periode maakte Nico Verschoren op assist van Tom Uytterhoeven de gelijke stand. Hoe hard de bezoekende ploeg ook hun best deed, ze kregen de rangen niet gesloten. De kleedkamers werden na de tweede periode opgezocht met een 7-3 achterstand. De derde periode werd weer heel sterk gestart waarbij Nico Verschoren op assist van Geoffrey Hendrickx en Tom Uytterhoeven de vierde goal voor Heist maakte. De thuisploeg kon verder uitlopen tot 11-4, Brent Boon op assist van Tom Uytterhoeven zette de eindstand van 11-5 dan vast. Vrijdag is er een wedstrijd tussen de twee Heistse Flashgunploegen.

Scroll naar boven