Minitoernooi U8/U10 Herentals

Het vroege zaterdagochtenduur werd vandaag getrotseerd door onze U8 en U10ploeg, Bulldogs Liège, Coldplay Sharks Mechelen en de 2 Herentalse thuisploegen. Sommigen van onze spelers kwamen om 7.30 aan met slaperige oogjes, anderen waren meteen al goed in vorm. De eerste twee wedstrijdjes hadden onze U10spelertjes het wat moeilijker. Passen die niet uitkwamen, spelers die niet gevonden werden, … Het zorgde ervoor dat de eerste twee wedstrijdjes vooral verdedigen was. Toch moet ook gezegd zijn dat ze toch wel probeerden de andere goal te bereiken. Na een wedstrijdje rust stond er een vernieuwde ploeg op het ijs. Dit resulteerde in sterke aanvallen en regelmatige doelpunten. maar ook verdedigend stond Olympia/Luna veel sterker op het ijs. Hierdoor werden er praktisch geen pucks doorgelaten. en ook de goalie voelde zich meer in zijn nopjes. De laatste twee wedstrijden werden dan ook afgesloten met de nodige kansen die omgezet konden worden in mooie doelpuntjes, maar bovenal met veel plezier en stralende gezichtjes én een eerste goal voor Ilyano.
Ook onze U8 heeft niets anders dan plezier beleefd op het ijs. Mooie acties naar de puck, pasjes proberen te geven maar ook de verdediging van het doel probeerden ze tot een goed einde te brengen.

Scroll naar boven