Flashguns Heist A 4-7 Flashguns Heist B Div 2

Het wedstrijdweekend in Heist werd geopend door een clash tussen de 2 ploegen van Heist. Flashguns Heist B had net 2 lijnen bij, Flashguns Heist A had 3 man meer. Ondanks dat Flashguns Heist A hoger in het klassement staat, was het toch de B-ploeg die het laken vanaf de eerste minuut naar zich toe trok. Het was Joris Claes die meermaals de redding bracht. Halfweg de eerste periode konden Flashguns Heist A dan toch scoren dankzij een rebound van Pieter-Jan De Raet. Flashguns Heist B waren onmiddellijk bij de pinken en dankzij Geoffrey Hendrickx stonden de cijfers weer gelijk. Hierna keerde het geluk van de Flashguns Heist B want Kenneth Van Breedam, Pieter-Jan De Raet en Jonas Govaerts. De tweede periode kwamen Flashguns Heist B met heel veel zin op het ijs. Na anderhalve minuut maakte Geoffrey Hendrickx zijn tweede van de avond en dit was het startsein van een hele sterke periode voor de B-ploeg. Tom Uytterhoeven, Geoffrey Hendrickx en Sean O’Neill brachten de bezoekende ploeg op een 4-5 voorsprong. De thuisploeg deed enorm veel moeite maar de rangen konden niet gesloten worden. In de derde periode zette Tom Uytterhoeven en Nico Verschoren de definitieve cijfers op het bord met 4-7.

Scroll naar boven