HYC Stars 9 – 1 Flashguns Heist A Div 2

Met twee lijnen en een goalie trokken onze Flashguns Heist A naar de tweede divisieploeg van Herentals. Zij verschenen op het ijs met 16 spelers en 2 goalies, dus was de Heistse ploeg gewaarschuwd. Flashguns begonnen aan een hoog tempo en na 11 seconden stond de 0-1 al op het scorebord. Jeffrey Van den Eede zorgde hiervoor op assist van Axl Verstappen en Stefan Casteels. Er werd mooie hockey gespeeld waarbij onze Flashguns elkaar goed vonden, echter hadden ze het geluk niet mee bij de afwerking. Ook defensief stonden ze er als een blok, slechts twee maal werd een sterke Joris Claes verslagen. De ruststand was dan ook 2-1. Ook in de tweede periode draaide het geluk niet, aanvallen werden opgezet maar misten de afwerking. Ook defensief bleef de Heistse ploeg goed stand houden, mede dankzij een sterk pakkende goalie. Met 4-1 op het scorebord werd voor de tweede maal de kleedkamers opgezocht. In de derde periode deden onze Flashguns hun uiterste best om de schade te beperken, maar de veer was gebroken. Vele shots werden nog gestopt maar de uitslag werd 9-1 in de eerste ontmoeting van dit weekend… kan er in de tweede ontmoeting revanche genomen worden?

Scroll naar boven