Liedekerke Lions 10-6 Flashguns Heist A Div 2

Met 11 spelers en een goalie trokken onze Flashguns Heist B naar Liedekerke, die klaarstonden met 18 spelers en 2 goalies. Flashguns begonnen vanaf de eerste seconde aan een hoog tempo en dit was te merken. Net na minuut 1 scoorde Geoffrey Hendrickx de eerste goal op assist van Nico Verschooren en Tom Uytterhoeven en een minuutje later volgde de tweede door Evan Cornish op assist van Boon Brent. 40 seconden later maakte Sean O’Neill er dankzij Brent Boon 0-3 van. De ploeg werkte goed samen en elke aanval werd afgeblokt. Halfweg de eerste periode kon de thuisploeg scoren, maar Sean O’Neill kon hier terug prikken. Met 1-4 op het scorebord werden de kleedkamers opgezocht. Tijdens de tweede periode keerde de kansen. Onze Flashguns Heist B kregen het moeilijker en ze leken elkaar niet meer te vinden op het ijs. Halfweg deze periode stond het 5-5 en de thuisploeg liep verder uit tot 7-5. In de 18de minuut kon Kristof Blauwens de aansluitingstreffer maken. De kleedkamer werd opgezocht met 7-6 op het scorebord. In de derde periode was de veer helemaal gebroken. Flashguns Heist B kon nog vele aanvallen stoppen maar de eindstand werd vastgezet op 10-6.