Hitmen Heist 3 – 6 Ghent Dragons Div 3

De Hitmen begonnen vol goede moed aan de wedstijd tegen een ploeg die enkele zeer sterke spelers telt. Onze mannen deden al wat ze konden maar toch eindigde de eerste periode met 0-2 achterstand. Na de verdiende rustperiode scoorde Levi Breugelmans op de 23ste minuut de 1-2, Vincent Deckers maakte er in de 33ste minuut 2-2 van op een assist van Olivier Suerickx. De tegenstander bleef echter te sterk en bleef scoren waardoor we met een score van 2-5 opnieuw de kleedkamers ingingen. Ook in de derde periode bleven we vol goede moed doorgaan en aanvallen. Yentz Goyvaerts maakte voor ons nog een mooie derde goal op assist van Robbe Van Twembeke maar spijtig genoeg bleef ook de tegenstander scoren en eindigde deze fel bevochten wedstrijd op 3-6

Goals: Levi Breughelmans  (23’), Vincent Deckers (33’), Yent Goyvaerts  (43’)

Scroll naar boven