Kortrijk Spurs 6 – 3 Olympia Heist U14

In de eerste periode werd er goed samen gespeeld en werd er zowel aanvallend als verdedigend mooi werk geleverd. Er werd voor elkaar gewerkt en ook een sterke goalie Andes Van Hoey werd goed ondersteund door de verdediging. Na 9 minuten vond Kortrijk Spurs toch een gaatje en waren onze jongens op achtervolgen aangewezen. Tanel Van Tendeloo zorgde voor de gelijke cijfers en met deze cijfers werd er gerust. In de tweede periode bleef onze ploeg voor elkaar werken en zo kon Zias Truyers de 1-2 op het scorebord zetten. Dankzij knap pakwerk van Andes in combinatie met een sterk werkende verdediging kon men met deze voorsprong de kleedkamers opzoeken. In de derde periode kon Kortrijk wederom gelijk maken, maar dit was buiten Warre Stroeckx gerekend die Olympia terug op voorsprong bracht. Hier konden we slechts kort van profiteren, want 10 seconden later stonden de cijfers alweer gelijk. Hierna was de veer gebroken en in een mum van tijd stond het 6-3. Met deze cijfers bleven de punten verdiend in Kortrijk, de volgende wedstrijd is op 25 februari om 9u op het thuisijs tegen Haskey Hasselt.

Scroll naar boven