Heavy Hitters 2 – 8 Bulldogs Liège Div 4

De Heavy Hitters betraden op zondagavond het ijs met veel zin. Vanaf de eerste moment probeerden Heavy Hitters druk te zetten en dit loonde met een doelpunt van Jef Vissers op assist van Sander Braes en Glenn Van Hoof. De thuisploeg bleef druk zetten en was vaak in het aanvalsvak te vinden en ook voor de eigen goal werd hard gewerkt. Toch kon in de 16de minuut de 1-1 gemaakt worden. Uiteindelijk kond Bulldogs 3 keer scoren in deze eerste periode en werd er gerust met 1-3 op het scorebord. In de tweede periode was het vooral een wedstrijd hard tegen onzacht waarbij onze thuisploeg knokte voor elke puck. Het geluk zat hen niet mee en de tweede periode werd afgesloten met 1-7. De derde periode werkten de Heavy Hitters goed samen waardoor Luik slechts 1 maal meer kon scoren. Ook ons punt werd dankzij Tom Raeymaekers verdubbeld. Zo werd de eindstand 2-8 en gaan de punten welverdiend mee naar Luik met de derde in de tussenstand.

Scroll naar boven