Olympia Heist 16 – 5 Future Golden Sharks Div 1

Nadat vorige vrijdag Mechelen Whales op bezoek kwamen, was het deze week de beurt aan de Future Golden Sharks van Mechelen. Het werd een avond met mooie ijshockey, maar vanaf de eerste seconden trok Olympia Heist het laken naar zich toe. Het spel speelde zich vooral af aan de kant van de Sharks tijdens de eerste periode. Jonathan Rymenants, Timo Dewin, Marek Ziarny en 2x Tom Peeters zorgden ervoor dat met 5-0 de eerste periode werd afgesloten. Vroeg in de tweede periode kwam Jonathan Rymenants in de penaltybox te zitten waardoor Mechelen kon profiteren en de 5-1 op het scorebord zette. Deze periode konden de Future Golden Sharks een sterke Jente Vanroy nog 1x verschalken. Dankzij een 3x scorende Kevin De Winter, een goal van Tom Peeters en Glenn Serneels kon de tweede periode afgesloten worden met 10-2 op het scorebord. 44 seconden ver in de derde periode werden de Heistse spelers verrast door een shot van Mechelen die de 10-3 op het scorebord zette. Ook deze periode bleef Olympia Heist de sterkere van de twee. Drie maal Kevin De Winter, Tom Peeters, Timo Dewin en Jelle Vanhoof zorgden ervoor dat het uiteindelijk 16-5 werd na zestig minuten.

Scroll naar boven