Bulldogs Liège 3 – 7 Flashguns Heist A Div 2

Op zaterdagavond maakten onze Flashguns Heist A met gelegenheidsgoalie Thomas Van Maele de verplaatsing naar Luik. De wedstrijd begon aan een hoog tempo en na 7 seconden waren onze jongens al op achtervolgen aangewezen. Dit was buiten Stefan Casteels gerekend, die 19 seconden later de cijfers gelijk zette. Het leek erop dat er met 1-1 gerust ging worden, tot Luik 1 seconde voor de buzzer kon scoren. Vroeg in de tweede periode zette Pieter-Jan De Raet de punten dan weer gelijk. Tijdens een 4-3 powerplay kon Stefan Casteels Flashguns Heist A op voorsprong brengen. Korte tijd later werd dit herhaald door Axel Verstappen op assist van Stefan Casteels. Deze 2 zorgen er ook voor dat Jeffrey Van den Eede de 2-5 op het scorebord zette, wat ook de ruststand werd na de tweede periode. In de derde periode zorgden Jeffrey Van den Eede en Stefan Casteels voor de 2-6. Op 3 minuten voor het einde kon Luik nog eens een prikje uitdelen, maar dankzij Pieter-Jan De Raet en Jonas Govaerts werd het 7-0. De punten kwamen dan ook verdiend mee naar Heist op den Berg.

Scroll naar boven