Chiefs Leuven 22 – 0 Olympia Heist U16

Met slechts 9 spelers maakte Olympia Heist de verplaatsing naar Leuven op zaterdagmorgen. Onze jongens wisten dat het een zware wedstrijd ging worden en dit werd vanaf de eerste minuut duidelijk. Olympia Heist probeerde goed de rangen te sluiten en aanvallen op te zetten, maar hadden het lastig met uit het vak te raken. De ruststand na de eerste periode was dan ook 9-0. Ook in de tweede periode konden de aanvallen van Olympia Heist niet afgewerkt worden met een doelpunt, maar de jongens van coach Hes Roelofs deden enorm hun best om door te gaan tot het aanvalsvak. Toch konden we een sterk spelend Chiefs Leuven niet van scoren houden. De kleedkamers werden opgezocht met een doelpuntenverschil van 16. De derde periode werd een herhaling van de eerste twee en de uiteindelijke eindstand werd 22-0. De punten bleven verdiend in Leuven, Olympia Heist krijgt volgend weekend bezoek van HYC Red.

Scroll naar boven