Hitmen 2 – 8 HYC Old Stars Div 3

In de eerste periode waren de beide ploegen aan elkaar gewaagd. Aan weerszijden van het ijs werden er zowel mooie aanvallen opgebouwd maar werd er ook mooi verdedigend werk getoond. Mede dankzij onze goed samenwerkende verdediging en Thomas Van Maele werd de 0 behouden de eerste periode. Vroeg in de tweede periode kon Thibo Christiaens de thuisploeg op voorsprong brengen, maar HYC wachtte niet lang om de punten terug gelijk te zetten. HYC kwam op voorsprong, maar dankzijde goal van Claes Gilles op assist van Wannes Baetens werd de aansluiting gemaakt. HYC kon in deze tweede periode nog een keertje scoren waardoor we met 2-3 gingen rusten. In de derde periode vonden onze spelers elkaar helemaal niet meer op het veld waardoor HYC kon uitlopen tot 2-8. De punten gingen dan ook verdiend mee naar Herentals.

Scroll naar boven