Flashguns Heist A 4-5 Antwerp Phantoms Div 2

De wedstrijd tegen de koploper van het klassement ging aan een hoog tempo van start. De ploeg werkte goed samen en kon de rangen goed sluiten. Na 5 minuten vond de tegenstanders een gaatje in de verdediging en was Flashguns aangewezen op achtervolgen. Jonas Govaerts bracht de ploeg dankzij Pieter-Jan De Raet op gelijke punten. Hierna trokken de Phantoms even aan het laken en al snel stond het 1-4. Dankzij Yannick Compagnie en Stefan Casteels kon er gerust worden met 3-4 op het scorebord. In de tweede periode ging de wedstrijd gelijk op. Flashguns, met één man in de penaltybox, had het lastig met de powerplay van Deurne. De bezoekende ploeg kon hiervan profiteren en het werd 3-5. Dit werd meteen de ruststand. In de derde periode kon Jeffrey van den Eede op iets meer dan een minuut voor het einde een assist van Stefan Casteels binnentikken. De aansluiter was er maar ondanks een grote inzet en een goed samenspel zat er niet meer in dan een 4-5 eindstand. De punten gaan verdiend mee naar Antwerpen, volgende week is er een weekje rust voor onze Flashguns Heist A.

Scroll naar boven