Olympia Heist 0 – 14 HYC Red U16

Na 32 seconden was de thuisploeg al verschalkt en stond er 0-1 op het scorebord. De eerste periode was Olympia vooral aangewezen op het verdedigend werk en konden ze de schade beperken tot 0-5. Met de start van de tweede periode was er te merken dat coach Hes Roelofs zijn troepen had toegesproken. Onze U16 sloot de rangen en de eerste 11 minuten van de tweede periode werd elke aanval dankzij goed samenwerken afgeslagen. De kleedkamers werden opgezocht met een 0-9 achterstand, maar de neuzen bleven in dezelfde richting staan. In de derde periode kon meen hier en daar doordringen naar de goal en kon er doelgevaar gemaakt worden. Het geluk zat echter niet aan hun kant en de wedstrijd werd afgesloten met een 0-14 op het scorebord. Volgende week wordt deze wedstrijd nog eens gespeeld, maar dan op het ijs van Herentals.

Scroll naar boven