Bulldogs Liège 4 – 18 Flashguns Heist B Div 2

In de eerste periode hadden onze Flashguns Heist B slechts 56 seconden nodig om op voorsprong te komen, maar deze konden ze niet vasthouden. In deze periode ging het spel mooi gelijk op en met een 2-3 voorsprong ging onze divisie 2 ploeg rusten.
In de tweede periode trok Flashguns B het laken volledig naar zich toe. De bezoekers maakten 6 doelpunten bij terwijl ook Bulldogs een keer voorbij goalie Lode Boen raakte. In de derde periode bleef het geluk aan de zijde van onze Flashguns Heist B en ze wisten hun doelpuntensaldo te verdubbelen naar 18. 7 minuten voor het einde van de speeltijd kon Luik nog een keertje tegenprikken, hierdoor kwam de einstand op 4-18.

Goals: Sean O’Neill (7x), Nico Verschooren (4x), Brent Boon (2x), Geoffrey Hendrickx (2x), Evan Cornish, Tom Uytterhoeven, Raf Nys.

Scroll naar boven