Heavy Hitters 3 – 1 Antwerp Phantoms Div 4

Met Antwerp Phantoms kwam de derde van het klassement naar het Heistse ijs. Het beloofde een sterke tegenstander te worden en de thuisploeg hield vanaf de eerste moment de rangen zo goed mogelijk gesloten. Vooral in het eigen vak werd er heel hard gewerkt om de aanvallen af te slaan. De eerste periode werd dan ook afgesloten met een 0-0 op het scorebord. In de tweede periode kon Wannes Baetens op assist van Robin Schelles en Bram Peeters de 0 van het scorebord vegen. Bram Peeters kon de score verdubbelen op assist van Wannes Baetens en Robin Schelles. Met 2 doelpunten voorsprong werd er gerust. In de derde periode was het Bram Peeters op assist van Robin Schelles die de 3 op het scorebord zetten. Een heel sterke goalie Thomas Van Maele hield lang de netten schoon maar op anderhalve minuut van het einde kon Antwerp Phantoms hem toch verrassen. Met 3-1 op het scorebord bleven de punten verdiend in Heist.

Scroll naar boven