Chiefs Leuven 6 – 2 Olympia Heist U14

Voor de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen moesten onze jongens een moeilijke verplaatsing maken naar Chiefs Leuven. We kregen een zeer leuke wedstrijd voorgeschoteld waarbij in de 1e periode kansen langs beide kanten werden genoteerd. Chiefs kwam eerst nog op voorsprong maar Miron Grin maakte na 04:42 verdient gelijk. Na een lichte overtreding (tripping) van Stig De Meutter profiteerde Leuven van de man meer situatie en kwam terug op voorsprong. Nog voor het einde van de 1e periode kon de thuisploeg nog 1 doelpunt maken zodat we een eerste maal gingen rusten met 3-1 op het scorebord.
Na 42 sec. in de 2e periode werd de verdiende aansluitingstreffer gemaakt door Tanel Van Tendeloo op assist van Stig De Meutter. Maar slechts 14 sec. later hadden de gastgevers hun 2 doelpunten-kloof terug op het scorebord staan.
Met deze stand begonnen we ook aan de 3e periode. Hierin hadden onze jongens voldoende kansen om te scoren maar de afwerking liet het afweten. Nadat Leuven de score op 5-2 gebracht had, kregen onze jongens een uitgelezen kans om te scoren. Met 2 spelers van Chiefs op de strafbank werd het doel van de tegenstanders bestookt, maar de puck wou er niet in. Het was uiteindelijk de onvermijdelijke Fedor Shmonin van Chiefs (104 punten) die de eindstand 6-2 liet noteren. Op zaterdag 25 maart is er nog de verplaatsing naar Charleroi voor de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Red Roosters.

Scroll naar boven