Ghent Dragons 9 – 2 Hitmen Heist Div 3

De laatste wedstrijd dit weekend was voor onze divisie 3 ploeg. Hitmen Heist ontmoette op het ijs van Liedekerke Ghent Dragons. De wedstrijd tussen de 5de en 6de van het klassement ging gelijklopend op bij de start. Na 6 minuten kwamen Hitmen op achterstand, maar in de 15de minuut kon Levi Breugelmans op assist van Olivier Suerickx gelijk maken. De kleedkamer werd opgezocht met een 3-1 achterstand. In de tweede periode werd er hard gewerkt en Hitmen sleepte er dankzij Lennert Cerstiaens en Levi Breugelmans een tweede goal uit. Er werd goed samengewerkt en de tweede periode werd afgesloten met 5-2 op het scorebord. In de derde periode deden onze Hitmen hun best om de rangen te sluiten en aanvallen op te zetten, maar het geluk zat niet aan hun kant. Met 9-2 op het scorebord bleven de punten verdiend bij Ghent Dragons.

Scroll naar boven