Future Golden Sharks 6 – 16 Olympia Heist Quarter Final Play-Offs Div 1

Op zondagavond trok onze eerste divisieploeg naar Mechelen voor de eerste wedstrijd in hun kwartfinale. Aanvankelijk ging de wedstrijd gelijk op, tot er in 35 seconden 3x gescoord werd. Timo Dewin haalde de 0 van het scorebord, Kevin De Winter verdubbelde de score en Timo Dewin zette met zijn tweede van de avond de 0-3 op het scorebord. Na 5 minuten kwam het eerste Mechelse gevaar, maar een alerte Wouter Mauriƫn kon deze aanval stoppen. De Heistse ploeg bleef druk zetten in het aanvalsvak en Kevin de Winter kon ook zijn tweede van de avond laten noteren. Na 12 minuten maakte Matthias Guldentops er 0-5 van en een halve minuut later stond het 0-6 dankzij Alexander Verherstraeten. De thuisploeg schakelde een versnelling hoger en de Heistse ploeg werd 2x verrast door snelle aanvallen. Dankzij Don Geerts en Marek Ziarny konden onze Heistenaren uitlopen tot 2-8, en dankzij Matthias Guldentops werd er gerust met 3-9 op het scorebord. Ook in de tweede periode trok Olympia Heist het laken naar zich toe. Timo Dewin, Kevin De Winter en Marek Ziarny waren deze periode de scorers van dienst waardoor we gingen rusten met 4-12. Ook in de derde periode bleef Olympia Heist aan het laken trekken. Nick Pupinin, De Winter Kevin en Tom Peeters waren de mannen die het doelpuntensaldo lieten oplopen tot 5-15. Met nog minder dan 2 minuten op de klok zette Kevin De Winter de eindscore van 6-16 op het scorebord.