Olympia Heist 4 – 1 Future Golden Sharks Quarter Final Play-Offs Div 1

De tweede wedstrijd begon een stuk moeilijker voor onze thuisploeg. De Mechelse bezoekers waren duidelijk van plan alles uit de kast te halen om deze wedstrijd te winnen. Onze verdedigers hadden het nodige werk om aanvallen af te slaan maar onze aanvallen werden ook gestopt. Uiteindelijk was het Timo Dewin die de 0 van het scorebord haalde en Kevin Glassée die de rustcijfers van 2-0 op het scorebord zette. De tweede periode was een herhaling van de eerste en Jonathan Rymenants zette de 3-0 op het scorebord. Na 5 minuten in de derde periode kon Adam Cech de 4-0 op het bord zetten en het leek erop dat de rangen perfect gesloten werden. Met nog slechts 8 seconden op de klok kon Mechelen toch nog tegenscoren. Olympia Heist wint verdient deze wedstrijd en ontmoeten volgende week Chiefs Leuven in de halve finale.

Scroll naar boven