HYC Herentals White 4-7 Olympia Heist U16

Na een gelijk opgaande eerste periode waarbij langs 2 kanten mooie kansen kwamen. De thuisploeg kon 1x scoren en met een 1-0 op het bord werd er gerust. Ook in de tweede periode begon Herentals sterk en binnen de 2 minuten stond de 3-0 op het scorebord. Hierna schoot onze Heistse ploeg in actie en op 4 minuten tijd konden Miron Grin, Kyan Ceulemans op assist van Warre Stroeckx en Thor Roeloefs de cijfers in evenwicht brengen. 12 seconden later bracht Miron Grin de bezoekers op een voorsprong. Uiteindelijk werd er gerust met een 4-4 op het scorebord. De derde periode begon Olympia Heist heel gretig aan de wedstrijd en ze trokken het laken helemaal naar zich toe. Kobe Verstraeten en Han Roothooft zorgden ervoor dat de voorsprong wat comfortabeler werd. Met nog 56 seconden op de klok werd de assist van Han Roothooft tegen de netten gewerkt door Warre Stroeckx. Met een 4-7 op het scorebord kwamen de punten verdiend mee naar huis.