Flashguns Heist B – HYC Stars Div 2

Met de tweede van het kampioenschap op bezoek die de punten mee naar huis moest nemen, beloofde dit een heel zware wedstrijd te worden. Op de bank vonden we 10 Heistse spelers tegen 16 van Herentals die er vanaf de eerste minuut zin in hadden. In de eerste periode kwamen de tegenstanders al na 8 seconden op voorsprong, maar hierna schakelde ook Flashguns een versnelling hoger. Er kwamen kansen aan beide kanten en in de 12de minuut was het Sean O’Neill die de pass van Evan Cornish tegen de netten werkte. De kleedkamers werden opgezocht met een 1-2 op het scorebord. in de tweede periode deden onze Flashguns enorm hun best, maar dit mocht niet baten. HYC Stars konden verder uitlopen tot 1-5. In de derde periode ging het hard tegen onzacht met de nodige puntenlast tot gevolg. Na het uitvallen van Christophe Van Meensel met een elleboogblessure en onze zware foutenlast waren we genoodzaakt de wedstrijd te staken. Met deze laatste wedstrijd eindigen onze Flashguns Heist B op een vijfde plaats in het klassement.