Olympia Heist 13 – 1 Liedekerke Lions U16

Voor de laatste thuiswedstrijd kwamen Liedekerke Lions op bezoek. Olympia kwam heel sterk aan de puck-drop en na anderhalve minuut bracht Han Roothooft de thuisploeg op voorsprong. Zias Truyers, Han Roothooft en Beau De Cuyper zorgden er na 20 minuten voor dat er 4 goals gescoord werden. 3 seconden voor het einde van de eerste periode verraste de bezoekende ploeg de goalie van Heist en werd er gerust met 4-1 op het scorebord. Ook in de tweede periode trok Olympia Heist het laken naar zich toe en liet een mooi samenspel zien waarbij Kyan Ceulemans, Miron Grin, Zias Truyers en Beau De Cuyper het doelpuntensaldo liet oplopen tot 8. Ook de derde periode werd een verderzetting van het sterke werk van Heist en Warre Stroeckx (2x), Thor Roelofs, Han Roothooft en Miron Grin zette de eindstand van 13-1 op het scorebord. Zaterdag staat de laatste wedstrijd op het programma in en tegen Hasselt waar om 20u de puck valt.

Scroll naar boven