Red Roosters Charleroi 3 – 5 Olympia Heist U14

Voor de laatste wedstrijd van het jaar trokken onze U14 naar Charleroi. Na 1 minuut bracht Zias Truyers ons op voorsprong, maar deze voorsprong konden we niet vasthouden. De kleedkamer werd opgezocht met een 1-1 op het scorebord. In de tweede periode kon Zias Truyers een tweede maal scoren, ondanks dat er een speler van ons op de bank zat, en ook de derde goal kon hij op zijn naam noteren. De vierde goal in deze periode was van de hand van Stig De Meuter. Ook in de laatste periode konden we genieten van een mooi spel waarbij er langs twee kanten mooie ijshockey getoond werd. Tanel Van Tendeloo kon in deze periode nog een keertje scoren, maar ook Red Roosters konden onze goalie nog 2x verslaan. De wedstrijd werd afgesloten met een 3-5 op het scorebord. Olympia Heist eindigde op een mooie 6de plaats in het kampioenschap.

Scroll naar boven