Bulldogs Liège 2 – 16 Flashguns Heist A Div 2

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen trok Flashguns Heist A naar Luik. Na 2 minuten veegde Jeffrey Van den Eede de 0 van het scorebord en een minuutje verdubbelde Axel Verstappen de score. Er werd mooi samengespeeld met lange passen maar ook een sterke verdediging deed zijn werk. Na 6 minuten vonden Bulldogs een gaatje en werd de aansluitingstreffer gemaakt. Flashguns Heist schakelde een versnelling hoger en Stefan Casteels, Daniel Zernosekov en Pieter-Jan De Raet zorgden ervoor dat we met 1-5 naar de kleedkamers trokken. Ook in de tweede periode trokken de bezoekers het laken naar zich toe waarbij ze probeerden zoveel mogelijk in het aanvalsvak te blijven. In de tweede periode was het weer Jeffrey Van den Eede die de netten als eerste terug liet trillen. Jonas Govaerts, Axel Verstappen met zijn tweede van de avond, Yves De Ryck en Kenneth Van Breedam zorgden ervoor dat dubbele cijfers op het scorebord verschenen. Ondertussen was ook Luik erin geslaagd om nog een goaltje mee te pikken. Met 2-10 werd er gerust en in de derde periode domineerde Flashguns het hele spel. Yannick Compagnie, Yves De Ryck en Piet-Jan met een tweede goal bouwden de voorsprong uit tot 2-13. Met een speler van Heist op de bank werd het moeilijker om de aanvallen tegen te houden , maar toch werd er dankzij sterk samenspel geen goal tegen gescoord. Axel Verstappen en Piet-Jan De Raet konden elk hun derde goal van de avond tegen de netten tikken terwijl Daniel Zernosekov met zijn tweede goal van de avond de 2-16 eindstand op het scorebord zette.