Flashguns Heist A 0-3 Liedekerke Lions Div 2

De laatste thuiswedstrijd mocht Flashguns Heist A spelen tegen Liedekerke Lions, de kampioen van divisie 2. Deze wedstrijd werd er eentje waarbij samenspel en fairplay steeds terug te vinden was. Tijdens de eerste periode waren er aan beide kanten meerdere kansen, maar de goalies hielden de 0 op het scorebord. Ook de tweede periode werd eentje met mooie en snelle ijshockey. In de 13de minuut vond Liedekerke toch een gaatje en de 0-1 verscheen op het scorebord. Flashguns Heist A bleef werken en speelden terug enkele kansen bij elkaar. De afwerking zat echter niet mee waardoor er gerust werd met een 0-1 op het scorebord. Ook de 13de minuut in de derde periode bleek ongeluk voor de thuisploeg. De 0-2 verscheen op het scorebord maar Flashguns bleef openingen zoeken. Ook nu hadden ze het geluk niet aan hun zijde en 2 minuten voor einde speeltijd werd er overgegaan op een time-out. Er werd geopteerd voor 6 veldspelers, waardoor de goal leeg kwam te staan. Liedekerke Lions kon hiervan profiteren waardoor er na 60 minuten 0-3 op het scorebord stond.