Haskey/Bulldogs 18 – 2 Olympia Heist U16

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen was de 3de van het kampioenschap de tegenstander. Beide ploegen streden voor elke puck en elke cm ijs, maar het was Beau De Cuyper die de bezoekers op voorsprong bracht. 5 minuten kon Olympia deze voorsprong volhouden, maar toen kon Haskey gelijk maken. De kleedkamer werd uiteindelijk opgezocht met een 3-1 op het scorebord. In de tweede periode had de thuisploeg slechts 16 seconden nodig om terug tot scoren te komen. Hoe hard Olympia ook probeerde, geen enkele aanval kon omgezet worden in een goal. In eigen vak hadden ze het niet altijd even makkelijk om de aanvallen op te vangen en weg te werken. Haskey/Bulldogs trok het laken in deze periode helemaal naar zich toe en met een 9-1 op het scorebord werd de tweede periode afgesloten. Ook in de derde periode hield Haskey/Bulldogs het tempo heel hoog en zochten ze langs alle kanten openingen om te scoren. Olympia Heist deed er alles aan om deze aanvallen weg te werken, maar dit lukte niet altijd. 12 minuten ver in deze laatste periode kon Beau De Cuyper zijn tweede van de avond scoren op assist van Kobe Verstraeten. De eindscore werd 18-2 en de punten bleven verdiend in Hasselt.