Divisie 3 Hitmen Heist 2 – 4 Chiefs Leuven

De eerste thuiswedstrijd werd gespeeld door onze Hitmen. Alhoewel ze vanaf de eerste minuut streden voor elke puck, konden ze de netten niet laten trillen. Enkele mooie aanvallen werden opgezet maar de cabines werden opgezocht met een 0-2 achterstand. Ook in de tweede periode geraakten de aanvallen niet tot in het net en werd er gerust met 0-3 op het scorebord. Tijdens de pauze heeft coach Stefan Casteels duidelijk zijn ploeg toegesproken want na 4 minuten spelen in de derde periode stond het 2-3. Dit was het werk Giovanni De Ceuster die de assist van Robin Schelles erin knalde maar ook van Bamba Leno die de pass van Gilles Claes tegen de netten werkte. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met 2-4 op het scorebord.